Voor een effectieve en
aangename bedrijfsvoering

Asaptive

Add your custom tagline here.

SAP Business One – Een compleet ERP systeem voor kleine en middelgrote ondernemingen

Met de software van SAP Business One krijgt u meer inzicht in uw onderneming en uw klant. Het automatisch verzamelen van alle bedrijfsinformatie in één systeem maakt alle bedrijfsgegevens inzichtelijk en direct toegankelijk.

Dat klinkt misschien allemaal duur en ingewikkeld en vooral als iets voor grote ondernemingen. Niets is minder waar! SAP Business One is speciaal ontworpen voor het midden- en kleinbedrijf. De software is uiterst flexibel. U kunt klein beginnen en als uw bedrijf groeit, groeit het systeem eenvoudigweg met u mee.

Wat betreft de kosten: een kleine onderneming heeft niet altijd dezelfde functionaliteit nodig als een multinational, u betaalt alleen voor de functies die u nodig heeft. Omdat de software volledig geïntegreerd is en op uw branche afgestemd, heeft u altijd de meest kostenefficiënte oplossing.

Lees meer over SAP Business One
Our core features

Lange termijn relaties

Gericht op goede relaties voor de langere termijn. Asaptive hecht waarde aan het opbouwen van stabiele lange termijn relaties. U kunt ten allen tijde op ons rekenen. Het is ons doel dat u zich kunt focussen op uw business en zich geen zorgen hoeft te maken om uw bedrijfsprocessen en randzaken. Een ERP pakket dat altijd stabiel draait en waarbij wij u snel en flexibel van dienst kunnen zijn is onze missie. Kortom: u wordt als klant volledig ontzorgt en wij denken met u mee op de lange termijn. Groeit u business substantieel? Dan kijken wij mee of u nog steeds uit de voeten kunt met uw huidige oplossing.

U staat centraal

U staat bij ons centraal. Met onze klantgerichte, flexibele en prettige manier van zaken doen staat u als klant centraal. Als wij u adviseren bieden wij u in eerste instantie een luisterend oor. Door goed te luisteren naar wat u te vertellen heeft, achterhalen we waar u écht behoefte aan heeft. Wij zijn altijd voor u bereikbaar en we staan open om met u mee te denken over problemen (uitdagingen) waar u tegenaan loopt en met het bedenken van passende oplossingen. Wilt u uw bedrijfsprocessen onder de loep nemen om mogelijk nog efficiënter te kunnen werken? Wij geven graag advies!

Uw partner

Wij zien onszelf als partner in plaats van leverancier. In de huidige tijd waarin de klant centraal dient te staan, is ‘de rol van leverancier’ achterhaald. Wij zijn erbij gebaat dat uw business floreert en groeit. Door met u mee te denken willen we ervoor zorgen dat u weloverwogen beslissingen neemt die optimale groei faciliteren, waarbij u de rol van het ERP in uw groeiplannen niet vergeet mee te nemen. Meegaan met de toekomst vinden wij erg belangrijk. Door onze kennis van SAP up-to-date te houden en door op de hoogte te blijven van de meest recente trends en ontwikkelingen kunnen wij u optimaal adviseren, zowel nu als in de toekomst.

Bekijk onze diensten
Contactgegevens