Diensten

Waarom automatiseren beloont

“Samen kijken we hoe we uw bedrijfsvoering effectiever en aangenamer voor u kunnen maken”

Inventarisatie

Wilt u uw administratie automatiseren? Asaptive is gespecialiseerd in het automatiseren van uw administratie met behulp van SAP Business One. Een traject met Asaptive begint met een goed gesprek. Samen kijken we hoe we uw bedrijfsvoering effectiever en aangenamer kunnen maken. Hierbij inventariseren we die zaken waar u tegenaan loopt in uw dagelijkse bedrijfsvoering.

Met onze brede ervaring in het optimaliseren van bedrijfsprocessen voorzien wij u van een passend en goed onderbouwd advies. Het doel hierbij is om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsvoering nog effectiever verloopt. De informatie die u nodig heeft om uw klanten nog beter en sneller te kunnen bedienen is met SAP Business One altijd voorhanden en actueel. U kunt uw blik op uw klanten richten, met juiste en actuele informatie over uw bedrijf binnen handbereik.

Implementatie van SAP Business One

Wij implementeren voor u het ERP systeem SAP Business One. SAP Business One is wereldwijd de toonaangevende bedrijfsoplossing voor het MKB. Met de implementatie van SAP Business One zorgen we ervoor dat uw administratie automatiseren daadwerkelijk realiteit wordt.

Benieuwd wat SAP Business One voor u kan betekenen? Vraag vrijblijvend de SAP Business One brochure of een vrijblijvende demo aan.
Training en ondersteuning

De acceptatie van SAP Business One binnen uw organisatie is belangrijk in het implementatietraject. Daarom ondersteunen we u en uw medewerkers met persoonlijke training zodat SAP Business One geen geheimen meer voor u kent en u het maximale kunt halen uit uw nieuwe ERP systeem.

Ondersteuning en additionele training

Na de implementatie van SAP Business One en de (basis) training, volgt in de meeste gevallen een gewenningsperiode. In deze periode staan wij u ook terzijde met ondersteuning en eventueel aanvullende training.

Uw administratie automatiseren, zowel nu als in de toekomst

Optimaliseren van bedrijfsprocessen is een continu proces. Vaak hebben ondernemers additionele bedrijfsspecifieke en branche-gerelateerde wensen. Om SAP Business One nog beter af te stemmen op uw organisatie en branche hebben we additionele modules ontwikkeld die wij relatief goedkoop en eenvoudig voor u kunnen implementeren.  Asaptive kan desgewenst ook maatwerk leveren.

Wij adviseren u graag!
Contactgegevens
Asaptive B.V.
Taurusavenue 183
2132 LS Hoofddorp
  • Postbus 772
    2130 AT Hoofddorp
  • +31 (0)23 760 23 00
  • info@asaptive.com