Werkwijze

Inventarisatie

Een traject met Asaptive begint natuurlijk met een goed gesprek. Samen kijken we hoe we uw bedrijfsvoering effectiever en aangenamer voor u kunnen maken. Hierbij inventariseren we die zaken waar u tegenaan loopt bij uw dagelijkse bedrijfsvoering. Met onze brede ervaring in het optimaliseren van dit soort processen vertalen wij dit naar een goed onderbouwd advies. Het doel daarbij is uw huidige processen te optimaliseren zodat uw bedrijfsvoering autonomer verloopt. De informatie die u nodig heeft om uw klanten nog beter en sneller te kunnen bedienen is zo altijd paraat en acteel, voor u en uw medewerkers. U kunt uw blik naar buiten richten waar de businees is, met alle juiste en accurate informatie over uw bedrijf ‘at your fingertips’.

Implementatie

Een belangrijk gedeelte van deze effeciencyslag en de borging hiervan kunnen wij realiseren met een implementatie van een door ons geselecteerde SAP Business One omgeving. SAP Business One is wereldwijd de toonaangevende bedrijfsoplossing voor het MKB en heeft bewezen dat het naadloos aansluit bij de wensen van deze dynamische omgeving. Met de implementatie van SAP Business One zorgen we ervoor dat de voorgestelde verbeterslag niet strandt in lauter goede bedoelingen.

“Samen kijken we hoe we uw bedrijfsvoering effectiever en aangenamer voor u kunnen maken”
Training en ondersteuning

De menselijke factor is ook zeker een belangrijk onderdeel van dit traject. Het acceptatietraject moet goed worden ondersteund met persoonlijke training zodat u en uw medewerkers het maximale kunnen halen uit uw nieuwe bedrijfsvoeringssysteem. Ook dragen wij hier natuurlijk onze zorg voor.

Support en additionele training

Als deze eerste efficiencyslag gemaakt is, volgt meestal een gewenningsperiode. In deze periode staan wij u natuurlijk ook terzijde met ondersteuning, support en eventueel aanvullende training.

Asaptive voor nu en in de toekomst

Wellicht blijkt na deze eerste optimalisatieslag, dat we u nog verder kunnen helpen met het efficienter en behendiger runnen van uw business. Optimaliseren is natuurlijk een continu proces. Hiervoor hebben we al een aantal additionele modules op de plank liggen die hun effectiviteit reeds ruim bewezen hebben. Maar vaak gaat het om iets dat specifiek geldt in uw branche en uw bedrijf en natuurlijk: Asaptive kan hierbij ook maatwerk leveren.

Meer weten?
contact ons
LEES MEER
Contactgegevens
Asaptive B.V.
Taurusavenue 183
2132 LS Hoofddorp
  • Postbus 772
    2130 AT Hoofddorp
  • +31 (0)23 760 23 00
  • info@asaptive.com