Organisatie

Asaptive is een onderneming gespecialiseerd in SAP Business One, dé ERP oplossing voor het MKB. Als officiële ‘SAP extended business member’ en met meer dan 30 jaar in-house ervaring zien we onszelf als de SAP Business One adviseur voor het MKB en kunnen we klanten ondersteunen bij vrijwel ieder SAP Business One vraagstuk. Asaptive biedt consultancy, support en training voor het MKB tot 50 medewerkers.

Wij van Asaptive staan voor betrouwbaarheid en plezier in samenwerken. We zijn ondernemend, flexibel en creatief als het gaat om het oplossen van bepaalde vraagstukken. Dat doen wij door nauw contact met onze klanten te onderhouden. Zodat onze kennis actueel is om snel en adequaat op de ontwikkelingen binnen uw organisatie in te kunnen spelen. Duurzaamheid vertalen wij door te werken voor organisaties die een positieve bijdrage leveren aan onze maatschappij. Nu en in de toekomst.

Binnen Asaptive werken we met een aantal consultants die elk over gespecialiseerde vakkennis beschikken.

Drs. J.A.F. (Jos) Dielemans – consultant SAP Business One. Jos heeft zowel veel ervaring in de accountancy (kwaliteit van informatie) als in systeembeheer (technisch en functioneel). Dit maakt Jos een expert bij het beoordelen en verbeteren van uw huidige administratieve processen.

Drs. S.W.M. (Stephan) Borst – senior software developer. Stephan adviseert over, en levert softwarematige oplossingen voor onze MKB klanten. Hij houdt zich voornamelijk bezig met het ontwikkelen van webapplicaties. Zijn quote: “wat je erin stopt, komt er ook weer uit”.

ing. F.J.D. (Joris) Tettero – consultant SAP Business One. Joris heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de implementatie van dit ERP systeem. Naast de implementatie zorgt Joris ervoor dat uw medewerkers over de kennis en kunde beschikken om met het systeem te werken.

Meer weten over onze consultants of wilt u een van hen een specifieke vraag stellen?
Neem contact op met Irene via info@asaptive.com of bel 023 7602300.

Benieuwd wat SAP Business One voor u kan betekenen? Vraag vrijblijvend de SAP Business One brochure of een vrijblijvende demo aan.

SAP Business One Consultant worden? Dat kan!

Bij Asaptive heten we graag een nieuwe collega welkom die bedrijfskundige en IT kennis meebrengt. Mooi als er ervaring is opgedaan met de implementatie van ERP systemen. Wij zoeken iemand die in elk geval ondernemend is, prettig in de samenwerking en oog heeft voor het gezamenlijke belang van Asaptive en haar klanten. Ben je een ZZP-er (of wil je dat worden), maar zoek je vooral de samenwerking in een geweldig team, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact op voor een nadere kennismaking.

Onze partners

Als specialist moet je samenwerken. Natuurlijk met je klant, maar ook met partners die aanvullende of gerelateerde diensten en/of producten leveren. Asaptive werkt dan ook samen met de volgende partners:

Wij adviseren u graag!
Contactgegevens
Asaptive B.V.
Taurusavenue 183
2132 LS Hoofddorp
  • Postbus 772
    2130 AT Hoofddorp
  • +31 (0)23 760 23 00
  • info@asaptive.com