Organisatie

Asaptive (anno 2013) is een jonge en ambitieuze onderneming gespecialiseerd in SAP Business One, hét ERP pakket voor het MKB. Als officiële ‘SAP extended business partner’ en met meer dan 20 jaar in-house ervaring zien we onszelf als dé SAP Business One consultant voor het MKB en kunnen we klanten ondersteunen bij vrijwel ieder SAP Business One vraagstuk. Asaptive biedt consultancy, support en training voor het MKB tot 50 medewerkers.

Ons dagelijkse doel is om onze klanten volledig te ontzorgen zodat deze zich kunnen richten op de day-to-day business. Asaptive staat voor een betrouwbare partij die klanten een sparringpartner biedt voor de business en die meegroeit met de klant. Door de schaalbaarheid van SAP kunnen wij de inmiddels vertrouwde SAP Business One omgeving moeiteloos opschalen naar het niveau waar de ondernemingsgroei naar verlangt. Wij zijn flexibel in de dienstverlening, coulant, leveren maatwerk waar nodig en proberen om ons werk elke dag nét een stukje beter te doen.

Benieuwd wat SAP Business One voor u kan betekenen? Vraag vrijblijvend de SAP Business One brochure of een vrijblijvende demo aan.

SAP Business One Consultant worden? Join us!

Wij zijn altijd op zoek naar goede mensen op het gebied van IT en SAP Business One. Ben jij reeds een SAP Business One Consultant, lijkt het je leuk om ons team te komen versterken als IT professional of ben je op zoek naar een leuke en leerzame stage- of afstudeerplaats? Dan ontvangen wij graag je sollicitatiebrief en CV. Je kunt je sollicitatie ter attentie van Joris Tettero versturen naar info@asaptive.com

Onze partners

Als specialist moet je samenwerken. Natuurlijk met je klant, maar ook met partners die aanvullende of gerelateerde diensten en/of producten leveren. Asaptive werkt dan ook samen met de volgende partners:

Wij adviseren u graag!
Contactgegevens
Asaptive B.V.
Wegalaan 14
2132 JC Hoofddorp
  • Postbus 772
    2130 AT Hoofddorp
  • +31 (0)23 760 23 00
  • info@asaptive.com