NR Automatisering

NR Automatisering is in 2002 opgericht door Niels Romijn en gevestigd in Zwaanshoek. Zij zijn uw partner op het gebied van hard- en software, ondersteuning en het oplossen van (complexe) ICT-vraagstukken.

ICT is een breed begrip en daarom heeft u een specialist nodig die de vertaling maakt van eindeloze ICT-mogelijkheden naar een specifieke oplossing die past bij uw bedrijf.
Samen met u kiezen zij voor kwalitatief hoogstaande ICT-oplossingen, die u met vertrouwen aan NR Automatisering in beheer kunt geven.

NR Automatisering werkt praktisch en resultaatgericht. Zij zorgen dat u zo min mogelijk ondersteuning van hen nodig heeft. Dat bespaart u tijd en geld. Indien u hun hulp wel nodig heeft, spreekt u met uw vaste contactpersoon. NR Automatisering biedt korte lijnen en snelle actie. Dankzij hun expertise lossen zij complexe vraagstukken snel op en komen ze met ideeën die niet altijd standaard zijn. Ze overleggen met u, hun collega’s en partners om gezamenlijk tot innovatieve oplossingen te komen.

Bekijk website →

Meer partners

VNSG SAP Business One Gebruikersvereniging

Neem contact op
Contactgegevens
Asaptive B.V.
Taurusavenue 183
2132 LS Hoofddorp
  • Postbus 772
    2130 AT Hoofddorp
  • +31 (0)23 760 23 00
  • info@asaptive.com