Coresuite Package

Coresuite is een door Coresystems gebouwde SAP add on. Deze SAP add on is door SAP gecertificeerd en bestaat uit een aantal basis modules.

Coresuite designer
Coresuite designer is een lay-out editor met een flink aantal templates voor rapportages en statische lay-outs zoals facturen, offertes, orderbevestigingen welke makkelijk aangepast kunnen worden. Ze kunnen ook geautomatiseerd worden gegenereerd naar e-mail, Word, Excel en PDF. Daarnaast biedt het de mogelijkheid tabellen, pivots, lijsten en panelen te ontwikkelen.

Coresuite enterprise search
Met de coresuite enterprise search vindt u in een flits de documenten en gegevens die u zoekt in uw SAP Business

Coresuite accounting
Met de coresuite accounting Add-on vereenvoudigt u het werk van de financiĆ«le afdeling aanzienlijk. Met een druk op de knop krijgt u rekeningoverzichten, financiele planning, budget verslagen of gewoon saldi winst-en verliesrekeningen. Met de “drill-down”-functie kunt u diep in de organisatie duiken en ook de kosten en baten per afdeling bekijken.

Coresuite customize
Coresuite customize is het ideale werkinstrument om aanpassingen te maken in uw nieuwe of bestaande SAP Business One omgeving. Een simpel en efficient instrument u heeft hier geen programmeerkwaliteiten voor nodig.

Coresuite framework
Hiermee kunt u snel en eenvoudig zelf uw eigen Add-ons ontwikkelen, binnen het coresuite framework, de basis voor elke module in uw SAP Business One omgeving.

Neem contact met ons op
Contactgegevens
Asaptive B.V.
Taurusavenue 183
2132 LS Hoofddorp
  • Postbus 772
    2130 AT Hoofddorp
  • +31 (0)23 760 23 00
  • info@asaptive.com