Het maakt niet uit of u op het punt staat een korte-termijn project of een vijfjarenplan te starten. Elk project heeft zijn complexiteiten en afhankelijkheden, last-minute wijzigingen en een bepaald niveau van onzekerheid. Met het Gantt-diagram in SAP Business One kunt u uw project beter beheren en toekomstige uitdagingen beperken: 

SAPBusinessOne_GanntChart_1

Het Gantt-diagram visualiseert het project, deelprojecten, fasen, mijlpalen en statussen. Zo heeft u in één oogopslag een volledig beeld van het gehele project. Wijzigingen en aanpassingen in uw project worden onmiddellijk weerspiegeld in het Gantt-diagram. U kunt zelfs in- en uitzoomen om uw standpunt te wijzigen. Door met de rechtermuisknop op het contextmenu te klikken, is het Gantt-diagram tevens beschikbaar vanuit een project of subproject. 

Beschikbaar in SAP Business One 9.3 HANA en SAP Business One 9.3.  


Dit artikel is een vertaling van een nieuwsbericht van Ari Shapira, Director Product Management bij SAP.

Volgt u onze LinkedIn bedrijfspagina voor nog meer handige Tips & Tricks voor SAP Business One: www.linkedin.com/asaptivebv

Vond u dit bericht interessant? Door u aan te melden voor de Asaptive nieuwsbrief blijft u op de hoogte van interessant nieuws, handige tips en meer!