Als uw bedrijf ook service levert, is de servicemodule in SAP Business One zeker iets waar u gebaat bij kunt zijn. Met de servicemodule in SAP Business One kunt u alle relevante gegevens en activiteiten beheren en onderhouden. Dit gebeurt natuurlijk op kantoor.

Maar hoe zit het met de technici die de klantensites bezoeken of de monteurs die weg- en sleepdiensten aanbieden? Voor hen is er de SAP Business One mobiele Service-app. Zodoende zijn zij ook optimaal geïnformeerd. Zie hier enkele screenshots uit de Engelstalige versie:

De service app die is verbonden met de database van SAP Business One, kan u helpen om productiviteit en de klanttevredenheid verder te verhogen. Hiermee kunt u toegekende servicetickets controleren, streepjescodes of QR-codes scannen, verkooporders creëren, klanten laten tekenen en meer.

Test de app zelf

De Service-app is beschikbaar voor iPhone-apparaten en wordt ondersteund door SAP Business One 9.3 PL04 ​​of hoger, versie voor SAP HANA als back-end systeem. Voor het direct testen van de app, kunt u eenvoudig de demo-login gebruiken. Om de app te downloaden, klik hier.

Vond u dit bericht interessant? Door u aan te melden voor de Asaptive nieuwsbrief blijft u op de hoogte van interessant nieuws, handige tips en meer!