SAP Business One is een ERP-systeem (Enterprise Resource Planning) dat helpt bij het automatiseren van essentiële bedrijfsfuncties, zoals administratie, verkoop, inkoop, personeelszaken, beheer van consumentenrelaties en projectbeheer. SAP Business One is een wereldwijd gebruikte en betrouwbare software. Kleine en middelgrote ondernemingen gebruiken deze software om diverse problemen, die groeiende bedrijven doorgaans hebben aan te pakken.

Standaard stelt SAP Business One u in staat om alle bedrijfsaspecten van uw organisatie in slechts één applicatie te beheren en in de meeste gevallen heeft u nauwelijks aanvullende software nodig. Maar dit beperkt u niet: U kunt de functies van SAP Business One wel altijd uitbreiden wanneer uw bedrijf groeit, bijvoorbeeld wanneer u meer werknemers, voorraad, locaties en gegevens moet beheren.

Als u meer wil weten over het maximaliseren van dit ERP-systeem, bekijk dan de verschillende manieren waarop SAP Business One uw bedrijf kan helpen.

Verhoogt de bedrijfsefficiëntie

Veel bedrijven streven ernaar hun algehele efficiëntie te verbeteren en een beter resultaat te behalen, wat in hoge mate kan bijdragen aan hun groei. Wanneer u SAP Business One gebruikt, kunt u de verschillende bedrijfsfuncties van uw organisatie verbinden met dit ene softwarepakket. U kunt met deze software bijvoorbeeld realtime gegevens verzamelen en financiële informatie stroomlijnen. Wanneer u slim profiteert van de informatie die in de database is opgeslagen, kunt u verstoringen in de bedrijfsvoering voorkomen: bij een juiste inrichting wordt u tijdig gewaarschuwd voor een laag voorraadniveau of vertragingen bij de verzending van leveringen.

Verbetert uw besluitvorming

Met SAP Business One worden alle bedrijfsgegevens op één plek samengebracht. Hierdoor heb u eenvoudig toegang tot de waardevolle informatie die nodig is om goede zakelijke beslissingen te nemen. Ook uw medewerkers hebben betere en completere informatie tot hun beschikking waardoor ze meer ruimte krijgen om beslissingen te nemen die uw bedrijf ten goede komen. Ze kunnen bijvoorbeeld snel reageren op vragen of klachten van klanten. Als zodanig verbetert dit de klantervaring enorm.

SAP Business One verbetert uw besluitvorming

Ondersteunt klantbeheer

Met SAP Business One kunt u zich beter concentreren op het bedienen van uw klanten. Met deze software kunt u voorkeuren en de behoeften van uw klanten in kaart brengen en beoordelen. U kunt hun koopgedrag bundelen in een gecentraliseerd rapport dat door de verkopers kan worden benut. Zo krijgen ze een beter begrip van uw klanten, zodat ze hen beter van dienst kunnen zijn. U kunt essentiële klantgegevens opslaan en diverse contacten beheren. Hierdoor kunnen uw verkopers potentiële kansen snel omzetten in verkoopacties.

SAP Business One ondersteunt klantbeheer

Komt tegemoet aan nieuwe zakelijke behoeften

Een voordeel van SAP Business One is dat het kan inspelen op de groei van uw bedrijf door het systeem gaandeweg aan te passen aan de veranderende eisen van uw organisatie. ERP-systemen zijn ontworpen om adaptief te zijn en hebben verschillende functies die de specifieke afdelingen in uw bedrijf zullen helpen. SAP Business One kent koppelingen met vele functie-specifieke add-ons die naar behoefte kunnen worden ingezet. Dit betekent dat u SAP Business One precies zo kunt tunen zodat het aan de specifieke behoeften van uw bedrijf op enig moment voldoet. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor aanvullende oplossingen ter ondersteuning van de productie, het voorraadbeheer, de distributie en verkoop.

Dit zijn enkele voorbeelden van hoe SAP Business One uw zakelijke behoeften op verschillende gebieden kan ondersteunen. Of u nu een startend bedrijf bent of een groeiend bedrijf dat toe is aan een nieuwe uitgebreidere software-oplossing neemt u gerust contact met ons op om te ontdekken hoe u SAP Business One voor uw organisatie kunt inzetten.

Wij helpen u graag!

Meer informatie gewenst?

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden van SAP Business One of een ander onderwerp waarover we publiceren, dan helpen wij u graag verder.

Neemt u in dat geval contact met ons op:
Asaptive B.V.
+31(0)23 760 23 00
info@asaptive.com

Volgt u ook onze LinkedInpagina.