Ari Shapira is CPO – Chief Product Owner SAP Business One bij SAP. Met zijn team beoordeelt en realiseert hij veranderings- en verbeteringsvoorstellen in SAP Business One. Uit zijn wekelijkse tips hebben wij de volgende voor u in het Nederlands vertaald.

Het papierloze werken kunnen we tegenwoordig wel de standaard noemen. Sommigen zijn blij met de efficiency die het met zich brengt, terwijl anderen weer blij zijn met de beperking van onze footprint op aarde. Bij dit alles is het toekennen van een unieke bestandsnaam aan documenten en hun bijlagen belangrijk.

Om tegemoet te komen aan de wens om heldere benamingen te kunnen hanteren en het gevaar van fouten te beperken is aan SAP Business One de volgende instelling toegevoegd:

Bijlagen met dezelfde bestandsnamen niet overschrijven.

Bijlagenbeheer - SAP Business One

Wanneer deze functie is ingesteld kunt u een bijlage met dezelfde bestandsnaam uploaden zonder dat het oorspronkelijke bestand wordt overschreven. SAP Business One genereert een unieke bestandsnaam voor de nieuwe bijlage door automatisch een datum- en tijdstempel aan de bestandsnaam toe te voegen:

Bijlagenbeheer - SAP Business One

Beschikbaar in SAP Business One 10.0 FP 2111 voor zowel SQL en HANA.

U kunt de Engelstalige tips van Ari Shapira ook volgen via zijn LinkedIn pagina.

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden van SAP Business One of een ander onderwerp waarover we publiceren, dan helpen wij u graag verder.

Neemt u in dat geval contact met ons op:
Asaptive B.V.
+31(0)23 760 23 00
info@asaptive.com