SAP Business One heeft al sinds jaar en dag de mogelijkheid om speciale regels toe te voegen aan uw documenten. Niet iedereen is bekend met deze functionaliteit, reden waarom we er hier nog een keer aandacht aan geven.

Denk eens aan een offerte voor een nieuwe klant waarin u meer informatie kunt vastleggen met de speciale regels in het marketingdocument.

Subtotaalregels, alternatieve regels en tekstregels in marketingdocumenten

verrijk uw documenten met speciale regels - SAP Business One Tips

> Door de kolom “Type” aan de marketingdocumenten toe te voegen kunt u per regel een afwijkend type instellen.

> Met het type “Tekst” kunt u een tekstregel met toelichtende informatie toevoegen die betrekking heeft op de voorgaande of de volgende artikelregel.

> Als u voor het type “Alternatief” kiest kan in die regel een alternatief artikel worden opgenomen. Deze alternatieve regel wordt niet in het documenttotaal meegenomen. De regel van het type Alternatief is alleen in de offerte beschikbaar.

> Tenslotte zijn er de regels van het type “Subtotaal”. Hiermee kunt u in bijvoorbeeld documenten met veel regels samenstellende delen van subtotalen voorzien.


Beschikbaar in SAP Business One voor zowel SQL als HANA.


Zoekt u meer of andere informatie over de mogelijkheden van SAP Business One, dan helpen wij u graag verder. Neemt u in dat geval contact met ons op:
Asaptive B.V.
+31(0)23 760 23 00
info@asaptive.com

U kunt ons ook volgen via onze LinkedInpagina Asaptive BV, waar we regelmatig updates plaatsen.