Hebt u hier al eens bij stil gestaan?

Veilig beheer wachtwoorden

Wilt u een veilig beheer van de wachtwoorden van medewerkers van uw bedrijf? Wij kunnen u de Keeper Security software aanbevelen. Hierdoor wordt het gebruik van sterke (complexe) wachtwoorden vereenvoudigd. Met één wachtwoord in combinatie met two-factor beveiliging heeft u toegang tot alle accounts. Binnen bedrijven kunt u wachtwoorden met teams of andere medewerkers delen. Binnen servernetwerken kan integratie plaatsvinden met Microsoft Active Directory en is Keeper goed toepasbaar binnen (grote)bedrijfsnetwerken.

Veilig in een datakluis

Een andere mooie functionaliteit is dat je met Keeper datakluizen kunt opbouwen. Niet alleen voor de opslag van wachtwoorden. Ook documenten, coderingssleutels en digitale certificaten kunnen in een datakluis worden opgeslagen. Collega’s kunt u weer toegang tot die datakluis verlenen.

Belangrijke bescherming

Een goed wachtwoordbeheer is van groot belang. Juist in deze tijden waarin we vanuit de privé-omgeving op afstand inloggen en in de bedrijfsapplicaties werken. Bovendien worden de gebruikers met Keeper beschermd tegen phishing-pogingen. Verder signaleert Keeper wanneer de gebruikte software niet up-to-date is en er nieuwere versies moeten worden geïnstalleerd.

Keeper heeft goed betaalbare abonnementen voor zowel bedrijven als particulieren.

Belangrijke tips bij het van afstand inloggen op bedrijfssystemen:

  • Vermijd gratis en vrije openbare Wi-Fi netwerken
  • Gebruik zo mogelijk een persoonlijke Hotspot
  • Schakel mobiele Wi-Fi en Bluetooth uit wanneer je ze niet gebruikt
  • Maak geen connectie met onbekende en/of peer-to-peer netwerken
  • Gebruik een VPN verbinding en/of een Terminal Server Gateway
    om op bedrijfssystemen in te loggen
  • Gebruik zo mogelijk steeds twee-factor authenticatie (2FA)
  • Gebruik NOOIT eenzelfde wachtwoord voor meerdere accounts

Deze notitie is met de nodige zorg samengesteld. Bij de aanmaak is gebruik gemaakt van informatie-materiaal van Keeper Security.

Wenst u meer informatie over Keeper: https://www.keepersecurity.com/nl_NL/ . Of neemt u contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden van SAP Business One, dan helpen wij u graag verder.

Neemt u in dat geval contact met ons op:
Asaptive B.V.
+31(0)23 760 23 00
info@asaptive.com